Hesabımı Kalıcı Olarak Nasıl Silerim?

0 27

Hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?

Hesabınızı silmeden önce, Facebook’a giriş yaparak bilgilerinizin (fotoğraflar ve gönderiler gibi) bir kopyasını ve Oculus’a giriş yapmak için Facebook hesabınızı kullanıyorsanız Oculus bilgilerinizin bir kopyasını indirmek isteyebilirsiniz. Hesabınız silindikten sonra, hesabınıza eklediğiniz hiçbir şeyi geri getiremezsiniz.

Hesabınızı kalıcı olarak silmek için:

  1. Facebook’un sağ üst köşesindeki simgesine tıklayın.
  2. Ayarlar ve Gizlilik‘i seçin ve ardından Ayarlar‘a tıklayın.
  3. Sol sütundaki Facebook Bilgilerin‘e tıklayın.
  4. Dondurma ve Silme‘ye tıklayın.
  5. Hesabı Kalıcı Olarak Sil‘i seçin ve ardından Hesabı Silme İşlemine Devam Et‘e tıklayın.
  6. Hesabı Sil‘e tıklayın, şifrenizi girin ve Devam‘a tıklayın.

Hesabımı silme işlemini iptal edebilir miyim?

Hesabınızı silme işlemini başlatmanızın üzerinden henüz 30 gün geçmediyse işlemi iptal edebilirsiniz. 30 günden sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.

Paylaştığınız her şeyin silinmesi, silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler silinirken, Facebook’u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.

Bilgilerinizin kopyaları 90 günün ardından bir afet, yazılım hatası veya diğer veri kaybı durumlarında kurtarma amacıyla kullandığımız yedek depolama alanında tutulabilir. Bilgilerinizi ayrıca yasal meseleler, koşul ihlalleri gibi durumlar veya hasar önleme çalışmaları için de saklayabiliriz. Veri İlkemiz hakkında daha fazla bilgi alın.

Hesabınızı silme işlemini iptal etmek için:

  1. Hesabınızı sildikten sonraki 30 gün içerisinde Facebook hesabınıza giriş yapın.
  2. Silme İşlemini İptal Et‘e tıklayın.
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.