Facebook Hesabı Nasıl Dondururum?

0 24

Hesabınızı geçici olarak dondurabilir ve istediğiniz zaman geri dönmeyi tercih edebilirsiniz.

Hesabınızı dondurmak için:

  1. Facebook’un sağ üst köşesindeki simgesine tıklayın.
  2. Ayarlar ve Gizlilik‘i seçin ve ardından Ayarlar‘a tıklayın.
  3. Sol sütundaki Facebook Bilgilerin‘e tıklayın.
  4. Dondurma ve Silme‘ye tıklayın.
  5. Hesabı Dondur‘u seçin, ardından Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et‘e tıklayın ve onaylamak için talimatları izleyin.

Hesabınız dondurulduğunda:

  • Profilinizi sizden başka kimse göremez.
  • Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler görünmeye devam edebilir.
  • Arkadaşlarınız, kendi arkadaş listelerinde adınızı görmeye devam edebilir. Bunu arkadaşlarınız sadece arkadaş listelerinden görebilir.
  • Grup yöneticileri adınızla birlikte gönderilerinizi ve yorumlarınızı görmeye devam edebilir.
  • Oculus ürünlerine veya Oculus bilgilerinize erişmek için Facebook hesabınızı kullanamazsınız.

Facebook hesabınızı dondururken Messenger’ı aktif tutmayı seçerseniz veya Messenger’a giriş yapmış durumdaysanız Messenger’ın aktif kalacağını aklınızda bulundurun. Messenger hesabınızı nasıl dondurabileceğinizi öğrenin.

Facebook hesabınızı dondurup Messenger’ı kullanmaya devam ettiğinizde:

  • Arkadaşlarınızla Messenger’da sohbet etmeye devam edebilirsiniz.
  • Facebook profil resminiz, Messenger’daki konuşmalarınızda görünmeye devam eder.
  • Diğer insanlar size mesaj göndermek için adınızı aratabilir.

Hesabınızı yeniden etkinleştirme:

Hesabınızı dondurduktan sonra Facebook’a geri dönmek isterseniz istediğiniz zaman Facebook’a giriş yaparak veya başka bir yere giriş yapmak için Facebook hesabınızı kullanarak hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Yeniden etkinleştirme işlemini tamamlamak için giriş yaparken kullandığınız e-posta veya cep telefonu numarasına erişiminizin olması gerektiğini unutmayın.

Hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizi öğrenin.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.